Kako se uvodi Kompa?

Preduzeće je veoma aktivna sredina i sve promene i prilagođavanja se dešavaju „u trku“. U takvoj sredini malo ko može da priušti sebi vreme da traži i procenjuje inovacije koje će poboljšati preduzeće. Često se samo „gase požari“, pa preduzeće uvodi inovacije koje mu ne odgovaraju na duge staze, ali su uvedene da bi se neka trenutna potreba zadovoljila.

Mi u Kompi shvatamo vrednost vremena i cenu greške u izboru i zato se trudimo da osobama koje odlučuju o inovacijama olakšamo izbor.

Sam proces uvođenja izgleda ovako:

Kod Vas ili nas ili preko Skype-a se održi prezentacija Kompe sa demo podacima i tokom prezentacije prepoznate Vaše probleme i način na koji Kompa može da ih reši. Osoba koja vodi prezentaciju zapiše sva vaša pitanja/probleme/želje.

Nakon prezentacije ova osoba napravi „Fit & Gap“ analizu. Ukratko, vidi gde Vam Kompa odgovara „šraf na šraf“ (Fit) a gde nešto mora da se podešava/prepravlja (Gap). Pošalje Vam se ponuda u kojoj je iskazano šta je „Fit“ i šta je „Gap“ i koliko šta košta i koliko vremena traje.

Ako Vam je Kompa i dalje interesantan sistem, postavi se test verzija sa Vašim podacima koja Vam je dostupna za besplatno korišćenje 30 dana. Tokom ovog perioda (najčešće u prvih 7 dana) se desi 99% svih situacija koje se dešavaju u terenskoj prodaji i odmah se pokaže kako Kompa radi. Ako bude nekih nepravilnosti, one se do kraja probnog perioda isprave.

Na kraju probnog perioda počinje aktivno korišćenje. Prelaz ne postoji, samo počinje da Vam se izdaje mesečni račun za korišćenje sistema.

Ukoliko niste zadovoljni Kompom posle 30 dana, pozdravimo se i rastanemo bez ikakvih obaveza jedni prema drugima (osim obaveze čuvanja poverljivih podataka, naravno).


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *